top of page

Pitopalvelu Tervolan, Kemin, Keminmaan ja Tornion alueella

Toimitamme laadukkaat pitopalvelut kaikkiin juhliin ja tilaisuuksiin – syntymäpäiville, perhejuhliin, muistotilaisuuksiin ja kaikenlaisiin yritystilaisuuksiin.

Meidän kauttamme saat koko paketin henkilöstöineen ja kattauksineen – tai halutessasi pelkästään ruokatoimituksen, astioilla tai ilman. Palvelumme ovat aina muokattavissa toiveidesi mukaisesti. Pyydä tarjousta!

pexels-rene-asmussen-2922312-web.jpg

Kokonaisvaltainen paketti

Pitopalvelu Jurva tarjoaa kokonaisvaltaiset järjestelyt. Me toimitamme tarjottavien lisäksi myös astiat ja liinat sekä toivottaessa myös servetit, kukat ja kynttilät. Henkilökunta ja tarjoilu sisältyvät aina hintaan.

 

Toivottaessa toimitamme myös pelkästään tarjottavat, astioilla tai ilman. Ota yhteyttä, niin keskustellaan juuri sinun tarpeistasi.

Juhlat ja yksityistilaisuudet

Järjestämme pitopalvelun kaikenlaisiin tilaisuuksiin: häihin, syntymäpäiville, muistotilaisuuksiin, valmistujaisiin, yo-juhliin sekä muihin perhejuhliin ja pienimuotoisiin illanistujaisiin.

pexels-nadi-lindsay-2672898-web.jpg
pexels-terje-sollie-313715-web.jpg

Yritystilaisuudet

Meidän kauttamme saat tarjoilut ja henkilökunnan myös yritystilaisuuksiin. Järjestämme tarjottavat ja tarjoilun yritysaamiaisille, lounaille ja kaikkiin yrityksesi juhliin ja tilaisuuksiin.

Pitopalvelu juuri sinulle

Löysitkö sinulle sopivan menun vai haluatko keskustella vaihtoehdoista? Ota yhteyttä, niin suunnittelemme menusi yhdessä.

bottom of page